Av. Blondel 11, 2n. - 25002 Lleida     Telèfon i Fax 973 269 307
 

 

Inici

Breu història

Perquè és necessària la FAMPAEC

Què farà la FAMPAEC

Publicacions de la FAMPAEC

Estatuts de la FAMPAEC

Junta de la FAMPAEC

Enllaços d'interès

Breu història

Des de fa uns anys, alguns representants d'APAS d'alguns col·legis de Lleida han estat representant l'escola cristiana de Lleida en diferents organismes locals i a Barcelona, assumint de forma voluntària les funcions d'una Federació que no existia. Al mateix temps, es va intentar vàries vegades la creació de la Federació, però les iniciatives no varen prosperar. Finalment, al primer trimestre d'aquest curs, varen confluir una sèrie d'interessos que van permetre posar les primeres pedres sòlides de la nostra Federació. Gràcies a l'impuls del Bisbat, dels Directors i Titulars dels Col·legis de la Confederació de Barcelona, i l'entusiasme d'alguns pares, hem aconseguit reunir tots els Centres Cristians de Lleida sota un esforç comú: la FAMPAEC, la Nostra Federació.

Formen part de la Federació els Col·legis Santa Anna, Sagrada Família, Mater Salvatoris, Episcopal, Nostra Senyora del Carme (Bordeta), Claver, Dominiques i Mare de Déu de Montserrat (Borges Blanques). Encara ens queda per integrar tres Centres (Maristes, L'Estonnac i Pare Palau d'Aitona), que per diversos motius no han pogut estar en aquesta primera fase constituent, però preveiem integrar-los ben aviat. Per tant, i això és una satisfacció, la Federació representarà molt aviat la totalitat dels pares de les Escoles Cristianes del Bisbat de Lleida.

Pot sorprendre aquesta unitat entre Centres que som molt diferents. Efectivament, cada Centre té les seves particularitats, i s'han de respectar perquè enriqueixen la vida educativa a la Ciutat, però els pares d'alumnes de l'Escola Cristiana tenim molt en comú, per tant hem d'estar units i treballar a fons, i aquest és el motiu real de l'èxit de la creació de la Federació.

 

LES NOSTRES ESCOLES
Per a més informació:  fampaec@hotmail.com